Het is woensdag , de dag waarop de Lelystad centrum groep van 5000 stappen gaat wandelen. De leden verzamelen zich in Stadhuis Lelystad.
Dit keer kiest de vrijwilligster, Lucia,  voor de richting Schouw, het Bultpark, Kempenaar. Het is prachtig weer. En in een normaal tempo stappen de leden uit het stadhuis, richting Station Lelystad, langs wooncentrum Hanzeborg. De gesprekken vangen aan. Het gaat altijd over van alles. Zo is er bij een van de leden een kleinkind geboren. Geweldig toch! Wij genieten er allemaal van. En net als het lopen, praat het lekker door. Maar ook genieten van de omgeving en tijd nemen om een mooie foto te maken. Zo komen wij ook langs onze favoriete plek- de Ruiltuin - en besluiten er een kort bezoekje te brengen. Het is altijd heerlijk toeven onder de planten en de vruchtenbomen. Wat een mooie verkleuring van de bladeren…het is duidelijk te zien, Herfst! Een kort praatje met de vrijwilligers en op naar de volgende te lopen kilometers. Wat een prachtige omgeving in het Bultpark, het stilstaande water met het licht van de zon erbovenop geeft een intens vredig gevoel.
We eindigen de wandeling in het stadhuis en na een heerlijk kopje thee/koffie gaat een ieder weer zijns weg. Het was wederom een prachtige wandeling. En het aantal stappen? Loop de volgende keer mee en kom het te weten. (dit was voor Coronatijd)

Voor vragen: lucia@5000stappen.nl of info@5000stappen.nl